preskoči na sadržaj

Tehnička škola Zagreb

Login

Učenički servis - posredovanje pri zapošljavanju

 

Osnovne informacije
Učlanjenje i produljenje članstva
Popis škola
Izdavanje ugovora
Obrasci i tiskanice
Isplata zarade
Informacije za poslodavce
Važne zakonske odredbe
Pitanja i odgovori
Ponuda poslova

 

 

 

                    Učenički servis Tehničke škole Zagreb

 

 

 

 

 

VAŽNA OBAVIJEST!

ZBOG IZNIMNO VELIKOG BROJA ZAHTJEVA KOJI SU STIGLI NA MAIL SERVISA, A KOJI SE ZBOG KOLIČINE NE STIGNU OBRADITI NA VRIJEME, OBAVJEŠTAVAMO SVE KORISNIKE DA ĆE SE U NAREDNIM DANIMA   UČLANJENJA NOVIH UČENIKA VRŠITI U SMANJENOM OPSEGU   JER SU SE ISTA MOGLA OBAVITI TIJEKOM CIJELE GODINE.

NAKON ŠTO SE RIJEŠE ZAHTJEVI VEZANI UZ IZDAVANJE UGOVORA VEĆ UČLANJENIM ČLANOVIMA NASTAVIT ĆE SE I UČLANJENJA NOVIH ČLANOVA I IZDAVANJE UGOVORA ZA ISTE.

ZAHVALJUJEMO NA RAZUMIJEVANJU.

 

 

__________________________________________________________________________________________________________________________

VAŽNA OBAVIJEST MATURANTIMA

Sukladno odredbama Pravilnika, maturanti, kao i svi drugi učenici, mogu početi raditi posredstvom učeničkog servisa tek početkom ljetnog odmora učenika odnosno od 23. lipnja 2022. godine.

 

 

VAŽNA OBAVIJEST

O IZMJENI NAČINA RADA

UČENIČKOG SERVISA

Obavještavamo sve korisnike usluga Učeničkog servisa da se, zbog novonastale situacije s virusom COVID-19 te izbjegavanja osobnih kontakata, učlanjenja odnosno produljenja članstva vrše isključivo elektronskim putem (slanjem svih potrebnih dokumenata (koje možete preuzeti na stranicama servisa) na e-mail učeničkog servisa ucenici.servis@gmail.com) odnosno dostavom svih potrebnih dokumenata poštom na adresu: Tehnička škola Zagreb, Palmotićeva 84, 10000 Zagreb, s napomenom (za Učenički servis). Nepotpuna i neispravno popunjena dokumentacija neće biti obrađivana pa Vas stoga molimo da se pridržavate uputa s ove web stranice.

O informacijama i novostima vezanim uz izdavanje i preuzimanje ugovora, molimo da pročitate informacije na poveznici http://www.ss-tehnicka-zg.skole.hr/servis/ugovori.

O ostalim novostima vezanim uz trenutnu situaciju molimo da se informirate na našoj web stranici.

 VAŽNA OBAVIJEST

o izdavanju e-računa za klijente učeničkog servisa

Priopćenje Ministarstva gospodarstva, poduzetništva i obrta Republike Hrvatske 

 

VAŽNA OBAVIJEST

ZA UČENIKE

Molimo sve trenutne i buduće korisnike usluga Učeničkog servisa, da na vrijeme, i na propisani način (elektronskom poštom ili redovnom poštom) dostave potrebne dokumente za učlanjenje odnosno produženje članstva, kako bismo izbjegli nepotrebne gužve koje se stvaraju na kraju nastavne godine.

 

OBAVIJEST O PRIMJENI

OPĆE UREDBE O ZAŠTITI OSOBNIH PODATAKA

Molimo sve učenike učlanjene u Učenički servis Tehničke škole Zagreb, da prilikom učlanjenja, a isto tako i produženja članske iskaznice, ispune odgovarajuće obrasce privole/suglasnosti za korištenje osobnih podataka, koje se nalaze na poveznici Obrasci i tiskanice (Opći podaci o učeniku i Suglasnost roditelja). Također molimo sve učenike koji su već ranije učlanjeni a nisu ispunili navedene nove obrasce da to učine čim prije.

__________________________________________________________________________________________________________________________

Na temelju rješenja Ministarstva rada i socijalne skrbi KLASA:UP/I-102-02/02/9, UR.BR:524-04/1-1-02-2 od 17.10.2002. godine, a  sukladno odredbama Pravilnika o obavljanju djelatnosti u svezi sa zapošljavanjem (NN 28/2019.) Tehnička škola Zagreb, obavlja poslove posredovanja pri zapošljavanju redovitih učenika srednjoškolskih ustanova u Gradu Zagrebu.

Rad redovitih učenika moguć je  isključivo tijekom zimskog, proljetnog i ljetnog odmora, koji je propisan Odlukom ministra znanosti i obrazovanja, a koji je za školsku godinu 2019./2020. određen kako slijedi: 

 

ZIMSKI ODMOR   

 od 24. 12. 20__.
do 15. 01. 20__.

 

 

PROLJETNI ODMOR   

 od 14. 04. 2022.
do 23. 04. 2022.

 

 

LJETNI ODMOR

    od 23. 06. 2022.
   do 31. 08. 2022.

 

 
 

RADNO VRIJEME UČENIČKOG SERVISA:

od 1.9.- 31. 05.

ponedjeljak - petak od 8:00  do 15:00 sati

Pauza od 11:30 - 12:00

_________________________________________

od 01.06.- 31.08.

ponedjeljak - petak od 8:00 do 16:00 sati

Pauza od 11:30 - 12:00

KONTAKT:

  • Informacije: 01/378 3220; računovodstvo/obračuni i isplate: 01/378 32 18
  • Fax: 01/4839910
  • e-mail za učenike i poslodavce: ucenici.servis@gmail.com
  • Adresa: Palmotićeva 84, 10000 Zagreb  

Učenički servis Tehničke škole Zagreb

 

preskoči na navigaciju